Lekáreň u Broja podporuje lokálny projekt AD ASTRA, n.o. „Osobnosť Gymnázia“ | Lekáreň u Broja

Lekáreň u Broja podporuje lokálny projekt AD ASTRA, n.o. „Osobnosť Gymnázia“

Lekáreň u Broja podporuje lokálny projekt  AD ASTRA, n.o. „Osobnosť Gymnázia“

Oceňovanie študentských osobností je pre mladých ľudí veľkou motiváciou, aby sa neustále snažili rozvíjať svoj talent. Z toho dôvodu vznikol aj lokálny projekt Považskobystrickej neziskovej organizácie AD ASTRA, n.o. „Osobnosť gymnázia“, ktorý sa už po druhý krát rozhodla podporiť aj naša / Vaša lekáreň u Broja.

Slávnostné udeľovanie ocenení „Osobnosť Gymnázia“ je v živote školy vždy významnou udalosťou a tento rok zástupcovia partnerských firiem, a teda aj zástupca našej lekárne, budú odovzdávať ocenenia študentským osobnostiam na slávnostnom finále dňa 10.6.2022.

Vďaka projektu „Osobnosť Gymnázia“  sa zviditeľňujú nielen školské talenty, ale aj výsledky Gymnázia mimo školu. Osobnosťou Gymnázia je každý žiak, ktorý je nielen vzorom pre svojich spolužiakov, čo sa týka prospechu, ale zároveň jeho kvality presahujú nad rámec požiadaviek na vzorový prospech. A to nielen vo vzdelávacích aktivitách, ale aj ako aktívny občan a člen komunity, v ktorej pôsobí.

Organizácia AD ASTRA, n.o. bola založená Gymnáziom v spolupráci s Mestom Považská Bystrica, aby sa podporovali záujmy mladých ľudí a iniciatíva talentovaných študentov aj nad rámec toho, čo umožňujú učebné osnovy a rozpočet školy. A tak nielen vedenie mesta, ale aj úspešní absolventi Gymnázia a zamestnávatelia v Považskej Bystrici majú možnosť ovplyvňovať výchovu budúcich lídrov.

Len v priebehu minulého roka vďaka organizácii AD ASTRA, n.o. získalo podporu až 453 študentov a 5 učiteľov, a to v projektoch zameraných na účasť študentov a učiteľov na vzdelávacích súťažiach (ako napr. Biologická olympiáda alebo Expert Geniality Show), na vytváranie podmienok pre záujmovú činnosť študentov (ako napr. tlač školského časopisu Rozhľad, ktorý bol ocenený ako najlepší stredoškolský časopis v Slovenskej republike) alebo na iné všeobecne prospešné služby v oblasti vzdelávania a výchovy.

Zdrojom finančných prostriedkov organizácie AD ASTRA, n.o. sú nielen príjmy 2% z daní, ale aj peniaze z darov fyzických a právnických osôb a z malých grantov. Využívané sú na podporu aktivít, ktoré nie je možné financovať z rozpočtu školy. A tak každý, kto ako my z Lekárne u Broja, považuje rozvoj talentu u mladých ľudí za dôležitú súčasť vzdelávacieho procesu, môže prispieť na podporu dobrej veci.

Hoci zdravie pacientov je pre nás vždy prvoradé, podporu vzdelávania považujeme tiež za nesmierne dôležitú... lebo ako sa hovorí: „V zdravom tele, zdravý duch“. A pre zdravie ducha je vzdelávanie viac ako potrebné. 

 


Takto hodnotíte naše služby
Jozef T.
14. Apríl 2022
Popri čakaní na neďalekej stanici som si sem zašiel nakúpiť zopár potrebných vecí. Potešil ma príjemný personál a ochota rozumne pomôcť a nie len zarobiť ...
Mária F.
9. Február 2022
V tejto lekarni nakupujem velmi rada, lebo pristup personalu je vzdy na jednotku. Mozem len odporucat!
Silvia
24. Január 2022
Dobrá lekáreň so zaujímavým vernostným programom. Pomerne široká ponuka tovaru, ešte sa mi nestalo že by nemali čo som potrebovala. Za mňa jednoznačne spokojnosť.
Podeľte sa o svoj názor
Napíšte nám hodnotenie, ako ste boli spokojný s kvalitou našich služieb...

Vaša Lekáreň u Broja

Tatranská 293

017 01 Považská Bystrica

Tel. kontakt: 0903 665 244

Email: kontakt@lekarenubroja.sk

FB: /lekarenubroja

Kontaktujte nás