Posilnime si imunitu v predstihu... | Lekáreň u Broja

Posilnime si imunitu v predstihu...

Posilnime si imunitu v predstihu...

Tento rok nás Covid prekvapil o niečo skôr a už teraz v polovici letných prázdnin denne pribúdajú stovky nakazených. Pandémia nás naučila viac dbať o svoje zdravie a obzvlášť o imunitu a jej posilnenie.  Preto začnime s jej podporou už teraz, aby naše telo bolo pripravené na jesenné obdobie, keď nielen Covid, ale aj ostatné vírusové ochorenia začnú na nás útočiť v plnej sile.

Základom pre správne fungovanie nášho imunitného systému by v prvom rade mala byť tzv. „svätá trojica“, a to: vyvážená strava bohatá na vitamíny a minerály, pravidelný pohyb na čerstvom vzduchu a kvalitný a dostatočne dlhý spánok.

Samozrejme dôležitú úlohu zohráva aj naša psychika, ktorá je s imunitou veľmi úzko prepojená.  Preto sa pokúsme vyhýbať akýmkoľvek negatívnym emóciám, psychickému vyčerpaniu či dlhodobému stresu, čo sú faktory, ktoré sa výrazne podieľajú na oslabení našej imunity.

Okrem vyššie spomínaného je však dobré siahnuť aj po kvalitných a overených doplnkoch stravy, ktoré prospievajú k normálnej funkcii nášho imunitného systému. Na trhu ich je nespočetné množstvo a preto ak neviete, čo vybrať, nebojte sa obrátiť na odborníka akým je napr. lekárnik...

Aké doplnky stravy na podporu imunity odporúčajú farmaceuti z našej lekárne?

U nás v Lekárni u Broja vsádzame na prípravky, ktoré máme nielen overené, ale ktoré taktiež objektívne patria zložením aj kvalitou k výživovým doplnkom, ktoré sa rozhodne oplatí vyskúšať.

Základom nielen pre dospelých, ale aj pre deti by mali byť vitamíny CD v kombinácii so zinkom, čo sú kľúčové vitamíny a minerály nielen pre správne fungovanie imunitného systému. Do pozornosti dávame napr. super kombináciu obsiahnutú v prípravku TOTO Vitamín C + Zinok + D3 s postupným uvoľňovaním, pri ktorom Vám 60-kapsulové balenie vystačí na 2 mesiace.

Čo sa týka našich ratolestí, odporúčame už od augusta začať s mesačnými kúrami s prípravkom Arkodefensis Kids, ktorý je kombináciou probiotík, kolostra, betaglukánu, vitamínu D3, zinku a selénu.

A v prípade, že už na nás predsalen „niečo lezie“ odporúčame okrem zvýšených dávok vitamínu C pridať ešte aj betaglukány, či už vo forme  Imunuglokan kapsulí alebo Imunoglukan sirupu.

No a samozrejme nesmú chýbať čajíky (a to najmä v chladnejšom období), či už tie s láskou nazbierané a doma vysušené alebo kupované. V našej lekárni máme naskladnené rôzne čaje od kvalitných výrobcov, či už sypané alebo porciované a obľúbenou značkou sú čaje LEROS, ktoré zachovávajú pôvodnú receptúru a kvalitu bylín.

Všetky spomínané produkty, ale aj množstvo iných, nájdete v ponuke našej Lekárne u Broja. Stačí si prísť vybrať alebo nám zavolať a naši farmaceuti Vám s radosťou s výberom poradia. A ako bonus môžete využiť aj našu bezplatnú donáškovú službu.

Veľa zdravia a pevnú imunitu Vám želá tím Lekárne  u Broja!

 


Takto hodnotíte naše služby
Jozef T.
14. Apríl 2022
Popri čakaní na neďalekej stanici som si sem zašiel nakúpiť zopár potrebných vecí. Potešil ma príjemný personál a ochota rozumne pomôcť a nie len zarobiť ...
Mária F.
9. Február 2022
V tejto lekarni nakupujem velmi rada, lebo pristup personalu je vzdy na jednotku. Mozem len odporucat!
Silvia
24. Január 2022
Dobrá lekáreň so zaujímavým vernostným programom. Pomerne široká ponuka tovaru, ešte sa mi nestalo že by nemali čo som potrebovala. Za mňa jednoznačne spokojnosť.
Podeľte sa o svoj názor
Napíšte nám hodnotenie, ako ste boli spokojný s kvalitou našich služieb...

Vaša Lekáreň u Broja

Tatranská 293

017 01 Považská Bystrica

Tel. kontakt: 0903 665 244

Email: kontakt@lekarenubroja.sk

FB: /lekarenubroja

Kontaktujte nás